Om Centex Knutsen Norge AS

Molex kåret til en av de 10 mest innflytelsesrike selskaper i elektronikk industrien av Electronic Business.

Centex Knutsen Norge AS partner med Molex, en av verdens ledende leverandør av kontaktmateriell, elektroniske komponenter, kabler og nettverksprodukter, med mer enn 150.000 produkter, over 40 fabrikker over hele verden og salgskontor i mer enn 50 land. Etablert i 1938 har Molex vært med på utviklingen av produkter som benyttes av mennesker over hele verden i mer enn 80år.

I Norge har vi hatt eget kontor og lager siden 1984 og er i dag lokalisert på Skullerud i Oslo. Produktutvalget er i tillegg til tradisjonelt kontaktmateriell, utvidet med bl.a. industrielle produkter, automasjons produkter, nettverksprodukter som 19″ skap og tilbehør, utendørs dataskap, fiberoptikk og kundespesifikk kabelproduksjon.

Produktene lages etter dagens strenge miljøkrav med strenge krav til underleverandører og råvareleverandører.
I 2019 overtok norske eiere Molex sin minoritets aksjepost og vi byttet samtidig navn til Centex Knutsen Norge AS. Vi står med dette enda friere til å supportere med produkter og løsninger Molex tidligere ikke kunne hjelpe med.

Med dedikerte medarbeidere, eget lager på Skullerud i Oslo og logistikk samarbeide med lokale distributører/grossister i Norge, samarbeider,supporterer og leverer vi i dag til kunder over hele landet innen bransjer som offshore, automasjon, tele og data-installasjon, bredbåndsutbygging, militært, medisin, telecom og transport. Samarbeide på både produktutvikling og/eller ren distribusjon og levering av varer.

Sammen med bl.a. Molex LLC og Zpas S.A. tilbyr vi innovative produkter i dag, tilrettelagt for fremtiden.